Oksefilet (Striploin), ca. 3,7 Kg/stk., Black Angus, kornfodret i 120+ dage, Uruguay

790,00 DKK

Vægt: 3,5-4 Kg

Holdbarhed som kølevare: maksimum 7 dage. Kødet skal spises eller indfryses indenfor 7 dage fra afsendelsesdato. Kødet er et 0 (nul) graders køleprodukt og opbevares på lageret efter gældende lovgivning. Når det pakkes og sendes, overgår til et almindelig 5 graders køleprodukt og det forkorter kødet holdbarhed. Derfor har kødet maksimum 7 dages holdbarhed ved maksimum 5 graders opbevaring, når det sendes fra lageret uanset, hvad der står på producentens etiket.

Holdbarhed indfrosset: maksimum 10 måneder ved maksimum -20 graders opbevaring.

 

Oksekød fra Uruguay af mærke The Black fra den famileejede producent Frigorifico Pando er premium oksekød af udelukkende Black Angus kvæg fra Pampasen, kornfodret i ca. 120 dage på en særlig afbalanceret (GMO-fri) kost og fri for antibiotika og tilsatte hormoner. Mærket er kendt for sin ensartet kvalitet og gode smag og udskæringerne er rigtig flot trimmede og pakkes med blodposer, der holder fedtet lyst og giver kødet bedre holdbarhed og farve.

NB! Forreste billede er fra importøren og er taget fra den ende hvor udskæringen er skåret fra en Ribeye, der regnes for at være mere fedtmarmoreret end en Oksefilet. Ønsker man en udskæring med mere fedtmarmorering, anbefaler jeg derfor, at man vælger en Ribeye frem for en Oksefilet. Ikke to udskæringer er ens og dette er kun et eksempelbillede på noget af det højeste fedtmarmorering der produceres.

1 på lager

En betaling til Kødklubben er kun en forhånds-reservation på det maksimale beløb du kan komme til at betale ud fra den vægt kødet maksimalt kan have.

Du betaler kun Vægt * Kilopris efter kødet er vejet.

Kategorier: , ,