Oksefilet (Striploin), ca. 5 Kg, Angus, kornfodret i 200+ dage, Uruguay

1.200,00 DKK

Vægt: ca. 4,5-5,5 Kg

Mærke: UMi – THE ART OF BEEF

Oksekød fra Uruguay af mærke UMi fra den famileejede producent Frigorifico Pando er premium oksekød af udelukkende Black Angus kvæg fra Pampasen, kornfodret i 200+ dage på en særlig afbalanceret (GMO-fri) kost og fri for antibiotika og tilsatte hormoner. Mærket er kendt for sin ensartet kvalitet og gode smag og udskæringerne er rigtig flot trimmet.

NB! Billedet er fra importøren og er taget fra den ende hvor udskæringen er skåret fra en Ribeye, der regnes for at være mere fedtmarmoreret end en Oksefilet. Ønsker man en udskæring med mere fedtmarmorering, anbefales jeg derfor, at man vælger en Ribeye frem for en Oksefilet. Ikke to udskæringer er ens og dette er kun et eksempelbillede af den ende, der som beskrevet før regnes for at være den mest fedtmarmorerede. Det er også et eksempel på noget af det højestefedtmarmorering der produceres og alle kan derfor ikke bestille en Oksefilet der ser sådan ud fra “Ribeye enden” og man kan ikke skrive sig til at modtage sådan en Oksefilet i bemærkninger til sin bestilling. Man kan i stedet vælge ikke at bestille en Oksefilet.

Ikke på lager

En betaling til Kødklubben er kun en forhånds-reservation på det maksimale beløb du kan komme til at betale ud fra den vægt kødet maksimalt kan have.

Du betaler kun Vægt * Kilopris efter kødet er vejet.

Kategorier: , ,