Chuck Short Ribs ca. 1,2 kg, Angus, kornfodret, Angus Pure, Australien

Angus Pure Brand 200x200

Fra 180,00 kr.

Kg pris ved 1 stk. 165 kr.

Kg pris ved 3 stk. 160 kr.

Kg pris ved 5 stk. eller derover 155 kr.

 

Vægt: ca. 1,1-1,3 Kg

Produceret som frostvare

Holdbarhed som kølevare: maksimum 7 dage. Kødet skal spises eller indfryses indenfor 7 dage fra afsendelsesdato. Kødet er et 0 (nul) graders køleprodukt og opbevares på lageret efter gældende lovgivning. Når det pakkes og sendes, overgår til et almindelig 5 graders køleprodukt og det forkorter kødet holdbarhed. Derfor har kødet maksimum 7 dages holdbarhed ved maksimum 5 graders opbevaring, når det sendes fra lageret uanset, hvad der står på producentens etiket.

Holdbarhed indfrosset: maksimum 10 måneder ved maksimum -20 graders opbevaring.

 

Oksekød fra Australien af mærke ANGUS PURE fra den familieejede producent Thomas Food International er premium oksekød af udelukkende Angus kvæg fra den smukke Clare Valley region i Sydaustralien, kornfodret i ca. 150 dage på en særlig afbalanceret (GMO-fri) kost og fri for antibiotika og tilsatte hormoner. Regionens frodige og tempererede klima gør det muligt for førsteklasses britiske og europæiske kvægracer at opnå deres fulde potentiale. Kun de bedste dyr bliver udvalgt til dette top mærke og kødet har en unik kombination af smag, mørhed og saftighed.

Læs mere om ANGUS PURE på https://thomasfoods.com/products/meat/australian-angus-beef/.

KØB STØRRE IND - BILLIGERE!

Antal Reservation
1 - 2 200,00 kr.
3 - 4 190,00 kr.
5+ 180,00 kr.

Du betaler efter den reelle vægt * kilopris.

x

En betaling til Kødklubben er blot en forhånds-reservation på det maksimale beløb du kan komme til at betale ud fra varens normale maksimal vægt. Du betaler efter den reelle vægt * kilopris, når ordren er pakket.