En sikker havn for verdens bedste oksekød siden 2013.

Tak for din interesse i Kødklubben!

Hvordan skulle det sted være, hvor én som mig, som har arbejdet med kødeksport hele mit liv, ville have lyst til at få meget af mit kød igennem? Som også andre måske kunne have glæde af.

Præcis som Kødklubben!

Deltag i køb af store partier importeret kød i verdensklasse – direkte fra importørerne og spar penge på dine kødindkøb.

Hvis du sætter pris på kvalitetskød, er Kødklubben måske noget for dig!
 

Kødklubben tager gætværket ud af dit kød indkøb. Det er helt gratis at være med og når du registrerer dig som bruger, har du mulighed for nemt at kunne deltage i køb af store partier importeret kvalitetskød af nøje udvalgte mærker for deres høje og ensartet kvalitet.

 
Der sendes en mail og SMS ud i forbindelse med hver ankomst af et større parti kød en gang om ugen. Herefter kan du i ro mag bestille dit kød frem til tirsdag kl. 23 i leveringsugen. Læs mere om leveringen af kødet her.

SMS-servicen tilmelder du dig, når du opretter din brugerkonto og angiver dit mobilnummer. Den kan du til enhver tid afmelde, hvis du ser dine mails, ved blot at sende en SMS til nummeret 60292900 med teksten STOP.

Fast i sortimentet er det prisbelønnede australske mærke ANGUS PURE fra Australiens største familieejede producent Thomas Food International. Kvæget er udelukkende fra Angus avlere i og omkring den smukke og frodige Clare Valley region i Sydaustralien. Her bidrager det tempererede klima til, at de britiske kvægracer opnår deres fulde potentiale. Alle dyr gennemgår den samme vækstprogram i producentens eget feed lot, hvorefter kun de bedste bliver udvalgt til dette top mærke. Hvad det betyder er, at kvaliteten er meget ensartet og kødet smager lige godt hvergang.