Betaling og levering FAQ

Kødet leveres efter godkendelse af et reserveret beløb på dit betalingskort baseret på hvad kødet maksimalt kommer til at veje. Efter ordren er pakket og afsendt trækkes det beløb som stemmer overens med den reelle vægt * kilopris og det resterende reserverede beløb annulleres. På denne måde kan du altid regne med Kødklubbens kilopriser.

Den uge kødet kommer til Danmark, pakkes det onsdag og afsendes med Xpressen til levering torsdag. Er torsdag en helligdag pakkes kødet tirsdag og leveres onsdag. Du modtager en e-mail, så snart forsendelsen af din ordre er booket, hvorfra du kan følge din forsendelse, fra Xpressen har modtaget din pakken. Når din pakke er leveret, modtager du en bekræftelse på det via mail og SMS med link, hvor du bl.a kan se billede af den leverede pakke og dens GPS koordinater. Læs mere her.

Kødet er vakuum pakket af producenten og sendes i termokasser med køleelementer.

Fragt til Danmark og håndteringsomkostninger er inkluderet i prisen. Levering ligger pt. på 100 DKK og inkluderer emballage.

Vi råder dig til at gruppere dine varer i 1 ordre. Vi kan ikke gruppere 2 forskellige ordrer placeret separat og evt levering vil gælde for hver af dem.

I hvilket tidsrum er der levering?

Xpressen leverer i tidsrummet kl. 8-17, med mindre der er forsinkelse på ruten, i hvilket tilfælde du vil blive underettet via mail. Bestil derfor kødet til levering minimum 1 dag før du skal bruge det.

Jeg er ikke hjemme, når leveringen sker. Hvad gør jeg?

Er du ikke hjemme når Xpressen afleverer termokassen, så følger de dine leveringsanvisninger. Oftest vil kassen blive stillet foran din hoveddør, medmindre du har oplyst andet i bemærkninger om din ordre, fx stilles i carporten. Her skal du også angive koden til din opgang, port eller gate, så Xpressen kan komme ind til hoveddøren.

Kan pakken afleveres på et bestemt sted?

Xpressen vil strække sig meget langt for at følge dine anvisninger. Det eneste du skal gøre, er at oplyse de ønskede leveringsanvisninger, når du opretter ordren.

Kan jeg få leveret en anden dag end den oprindelige leveringsdato?

Ønsker du at få leveret en anden dag end den oprindelige leveringsdato bedes du kontakte os hurtigst muligt via e-mail eller tlf. 60 29 29 00

Kan jeg få leveret på en anden adresse end den oprindelige adresse?

Ønsker du at ændre leveringsadressen, så bedes du kontakte os hurtigst muligt på e-mail eller tlf. 60 29 29 00 og vi vil være behjælpelige med ændringen.

Jeg er hjemme, men ønsker ikke at budet ringer på min dør. Hvad gør jeg?

Hvis du ikke ønsker at postbuddet skal ringe på døren, så skriver du bare dette under leveringsanvisningen.

Hvor lang tid kan mit kød holde sig i termokassen?

De vakumerede kødudskæringer pakkes i en termokasse med køleelementer, der sikrer kødets holdbarhed og kvalitet hele vejen ud til din dør. Vi garanterer, at kødet kan holde sig afkølet frem til kl. 21.00 på leveringsdagen.

Hvor lang tid kan mit kød holde sig i køleskabet?

Kødet modnes i transit til Europa og er således spiseklart ved modtagelsen. Som kølevare er holdbarheden maksimum 7 dage. Kødet skal spises eller indfryses indenfor 7 dage fra afsendelsesdato. Kødet er et 0 (nul) graders køleprodukt og opbevares på lageret efter gældende lovgivning. Når det pakkes og sendes, overgår til et almindelig 5 graders køleprodukt og det forkorter kødet holdbarhed. Derfor har kødet maksimum 7 dages holdbarhed ved maksimum 5 graders opbevaring, når det sendes fra lageret, uanset hvad der står på producentens etiket.
Indfrosset er holdbarheden maksimum 10 måneder ved maksimum -20 graders opbevaring.